A/B Seniorbo Frisenholt
Tranbjerg
Boligtype C - 82 m2
Boligtype E - 96 m2

A/B Seniorbo Frisenholt består af 27 boliger, der er placeret i 2 vænger, grupperet omkring fælleshuset.

Boligfordeling:

11 boliger type AX på 114 m2
  5 boliger type   A på 105 m2
  6 boliger type   E på   96 m2
  5 boliger type   C på   82 m2

  Fælleshuset på 178 m2

Boligtype A - 105 m2
BESKRIVELSE:
Boligens centrale rum, køkken og opholdsstue ligger i åben forbindelse, kun afskærmet af en lav mur, hvilket giver gennemlyste rum med lys fra begge facader. Dejlig, lys bolig med mulighed for 2 soverum. Alternativt 1 soverum samt et ekstra opholdsrum. Rummeligt badeværelse med bruseniche og smagfuldt sanitet/inventar. Badeværelset ligger tæt på soveværelset. Det rummelige køkken er monteret med inventar fra Invita eller FITH og matchende hårde hvidevarer. I køkken er der mulighed for en mindre spiseplads. Entre og gang er med praktisk gulvbelægning, der svarer til rummets anvendelse.
BESKRIVELSE:
Dejlig, lys bolig med 2 soverum. Rummeligt badeværelse med bruseniche og smagfuldt sanitet/inventar, placeret helt tæt på begge værelser. Det rummelige køkken er monteret med inventar fra Invita eller HTH og matchende hårde hvidevarer. Alrum og køkken står i åben forbindelse og indbyder til placering af spisebord i den del af boligen. Opholdsstuen ligger i naturlig forlængelse af alrummet. På den måde skabes et gennemgående rum med lys fra begge sider via vinduespartierne. Entre og separat bryggers er selvfølgelig med praktisk gulvbelægning, der svarer til rummenes anvendelse. Fra entreen er der adgang til såvel stue som bryggers.
BESKRIVELSE:
Boligtype A er en dejlig, lys bolig med 2 soverum. Rummeligt badeværelse med bruseniche og smagfuldt sanitet/ inventar. Badeværelset er placeret tæt på værelserne. Det rummelige køkken er monteret med inventar fra Invita eller HTH og matchende hårde hvidevarer. Alrum og køkken står i åben forbindelse kun adskilt af en lav mur og indbyder til placering af spisebord i den del af boligen. Opholdsstuen ligger i naturlig forlængelse af alrummet. Dermed skabes et gennemgående rum med lys fra begge sider via vinduespartierne. Entre og separat bryggers er selvfølgelig med praktisk gulvbelægning, der svarer til rummenes anvendelse. Fra entreen er der adgang til såvel stue som bryggers.

Boligtype AX - 114 m2
BESKRIVELSE:
Boligtype AX er en dejlig, lys bolig med mulighed for 3 soverum. Rummeligt badeværelse med bruseniche og smagfuldt sanitet/inventar, placeret tæt på soveværelser. Det rummelige køkken er monteret med inventar fra Invita eller HTH og matchende hårde hvidevarer. Der er mulighed for at indrette spise-plads i køkkenet. Dertil kommer at alrum i åben forbindelse med såvel stue som køkken. Det giver mulighed for fleksibel indretning. Entre og separat bryggers er selvfølgelig med praktisk gulvbelægning, der svarer til rummenes anvendelse. Fra entreen er der adgang til såvel stue som bryggers.